W dniu dzisiejszym proponujemy państwu, polecany przez nas produkt o nazwie chleb swojak.
Chleb ten nie zawiera żadnych konserwantów, barwników, stabilizatorów, substancji zagęszczających, sztucznych aromatów i innych wynalazków, które powodują między innymi to, że stajemy się coraz bardziej podatni na alergeny, mniej odporni fizycznie i psychicznie, ogólnie rzecz biorąc mniej zdrowi.
Chleb swojak to produkt produkowany z naturalnych produktów. Poniżej przedstawiamy jego charakterystykę.
Chleb swojak - skład: mąka pszenna (zawiera gluten), zakwas (woda, mąka żytnia, bakterie fermentacji), mąka żytnia, woda, słód jasny żytni, drożdże, sól.
.
Cechy organoleptyczne - kształt owalny, smak właściwy dla chleba bez obcych posmaków, barwa zewnętrzna jasno brązowa z jasną obsypką, barwa wewnętrzna jasno brązowa, zapach swoisty, bez obcych zapachów.
Warunki przechowywania - do 18 stopni C. Okres trwałości 48 godzin.
Przeznaczenie konsumenckie produktu - jest to produkt gotowy, przeznaczony do bezpośredniego spożycia. Produktu nie powinny spożywać niemowlęta.
Masa jednostkowa 1100 gram.
Powyższy produkt jest powszechnie produkowany w naszym kraju, lecz my opisujemy chleb z piekarni Szymańskich w Zawadzie koło Tomaszowa Mazowieckiego
www.piekarniaszymanscy.pl
Polecamy ten chleb jako zdrowy i zachęcamy byście państwo nie szli na łatwiznę, łapiąc z półki pierwszy lepszy tani chlebek, bo jest to ten produkt, którego dużo spożywamy codziennie i dlatego ma duży wpływ na stan naszego samopoczucia.
K.A.